15 SEPTEMBER 2024 - Boxtel

Festival Bockesprongen in hartje Boxtel

In de prachtige regio Het Groene Woud is Festival Bockesprongen hét evenement voor liefhebbers van straattheater en live muziek. De vrijwilligers van Stichting Bockepruik organiseren dit gratis festival in hartje Boxtel al meer dan twintig jaar.

Wat ooit begon als een bescheiden muziek-ontmoeting in bars en cafés groeide uit tot gerenommeerd festival dat jaarlijks duizenden mensen trekt. Festival Bockesprongen vindt altijd plaats op de derde zondag van september, dus dit jaar op zondag 15 september vanaf ongeveer 13.00 uur. Kom ook kijken en luisteren, en verbaas je over verrassende acrobatiek, ludieke clownerie, feeërieke dans, dampende blues en rock en jeugdige creativiteit. En is dit niet genoeg voor U?

De avond ervoor, zaterdagavond 16 september opent Boxtel het culturele seizoen met de traditionele cultuurmarkt in en om Podium Boxtel aan de Burgakker. Tijdens deze culturele avond geven tal van lokale cultuurmakers een voorproefje van wat ze in het nieuwe seizoen voor u in petto hebben.

Kijk voor meer informatie op www.bockepruik.nl