15 SEPTEMBER 2024 - Boxtel

Sponsoren gezocht

Beste misschien wel toekomstige sponsor,

Op zondag 20 september beleeft Bockesprongen alweer haar 21e editie. Bockesprongen is een prachtig gratis festival voor de hele Boxtelse bevolking en omgeving. Een totaalprogramma met muziek, theater, kunst en cultuur voor jong en oud.

Wij willen u vragen of u tegen een geringe vergoeding uw bedrijfsnaam aan dit evenement zou willen koppelen. Met uw financiële steun kan Bockesprongen een gratis festival blijven! Wij kunnen u een drietal verschillende sponsorpakketten aanbieden:

Hoofdsponsors (vanaf € 400).
- mogelijkheid tot naamgeving aan podium of speelplek - vermelding op de startpagina van de website - vermelding op website onder sponsors en links - reclame uitingen op het festivalterrein (vlaggen, spandoeken, etc.) - vermelding in festivalprogramma

Sponsors (tussen € 100 en € 400)
- vermelding op website onder sponsors en links - reclame uitingen op het festivalterrein (vlaggen, spandoeken, etc) - vermelding in festivalprogramma

Donateurs (< € 100) - vermelding op website onder sponsors - vermelding logo op posters op het festivalterrein - vermelding in festivalprogramma .

Wilt u uw medewerking hieraan verlenen?

Indien u wilt reageren of u heeft nog vragen, dan kunt u dit aan ons laten weten via sponsoring@bockepruik.nl.

Namens Stichting Bockepruik,

Léon Brocken
Sponsoring